GDPR Cookie Consent by FreePrivacyPolicy

Despre Noi

Magazinul online articoleortopedice.ro înființat în 2013 aparține firmei S.C. Pro Armonia S.R.L.

Articole Ortopedice își propune să contribuie la sporirea mobilității și independeței de mișcare a persoanelor cu dizabilități locomotorii, oferind produse cu cel mai bun raport calitate/preț. Calitatea produselor ortopedice este garantată de materialele din care sunt fabricate. Acestea respectă standardele naționale și standardele europene.

Articole Ortopedice oferă o gamă largă de dispozitive ortopedice pentru persoanele cu dizabilități, probleme locomotorii temporare sau permanente. Produsele ortopedice comercializate de Articole Ortopedice ajută în procesul de recuperare al persoanelor care au suferit accidente, operații și contribuie la îmbunătățirea calității vieții persoanelor care necesită tratament și îngrijire la domiciliu sau în spitale.

Produse oferite de Articole Ortopedice:

Dispozitive de mers (bastoane, cârje cu sprijin subaxiliar, cârje cu sprijin pe antebraț, cadre de mers)

Mobilitate (rolatoare, fotolii rulante manuale, fotolii rulante electrice, scutere de mobilitate pentru persoane cu dizabilități locomotorii, accesorii pentru creșterea mobilității)

Îngrijire la domiciliu (scaune WC, înălțătoare WC, cadre WC, scaune pentru duș, banchete pentru cadă, paturi medicale electrice, paturi medicale mecanice, saltele pentru paturi medicale, accesorii pentru paturi medicale, saltele antiescare, perne medicale (perne antiescare, perne pentru scaun, perne pentru zona lombară, perne cervicale), fotolii lift

Recuperare (biciclete recuperare, fotolii rulante apă)

Produsele sunt importate din Europa. Principalii producători sunt: Herdegen (Franța) și Wimed (Italia). Produsele comercializate prin intermediul site-ului articoleortopedice.ro sunt autorizate de Ministerul Sănătății din România (număr autorizație 3886/06.04.2016).  

Motive pentru care să alegeți Articole Ortopedice:

Vă oferim o gamă variată de produse pentru a alege varianta care se potrivește nevoilor dumneavoastră.

Produsele sunt fabricate din materiale de cea mai bună calitate. Produsele sunt importate de la furnizori din Italia și Franța.

Avem o gamă variată de produse în stoc, ce pot fi livrate în cel mai scurt timp posibil (24h-48h în zilele lucrătoare). Produsele pot fi livrate în orice localitate din România.

Consultanții noștri de vânzări răspund prompt la solicitarile dumneavoastră.

Pentru informații suplimentare legate de produse și comenzi, vă stăm la dispoziție la numerele de telefon: 0723 56 30 98 / 0771 11 22 19 între orele 09:00-20:00 de luni până sâmbătă; sau la adresa de e-mail: spam@articoleortopedice.ro.