GDPR Cookie Consent by FreePrivacyPolicy
Baston din alumniu PAAO0106 Bastoane ortopedice

Baston din alumniu PAAO0106

  • Producător:Wimed
  • Cod produs: PAAO0106
  • Disponibilitate: Stoc indisponibil
  • 65RON

  • Fără TVA: 54,62RON
- OR -

Bastonul din aluminiu PAAO0106 este un baston medical extrem de util persoanelor care au nevoie să reducă presiunea exercitată asupra membrelor inferioare atunci când se deplasează. Utilizând acest baston din aluminiu greutatea corpului va fi preluată de baston atunci când pășiți și vă va ajuta să mențineți o postură corectă. Acest baston medical vă asigură stabilitatea atunci când vă deplasați pe orice fel de suprafață.

Bastonul din aluminiu PAAO0106 poate fi folosit de persoane în vârstă, persoane cu handicap, persoane cu dizabilități, persoane cu probleme locomotorii temporare sau permanente.

Bastonul are înălțimea ajustabilă cu ajutorul unui buton, adaptându-se la înălțimea utilizatorului. Acest baston din aluminiu poate avea o înălțime între 74.5 cm și 97 cm.

Bastonul ajustabil este neagru cu gri, este practic și elegant în același timp. Mânerul bastonului este în formă de “T”, fiind foarte elegant, versatil și foarte bine finisat. Acest mâner oferă confort mâinii deoarece este injectat cu polipropilena și elastomer și se poate folosi cu orice mână. Acest baston din aluminiu nu face zgomot, fiind dotat cu un pufer (amortizor de cauciuc) anti-zgomot.

Acest baston ajustabil se întreține și se curăță foarte ușor.

Detaliile tehnice ale bastonului din aluminiu PAAO0106:

Ajustabil în înălțime de la: 74.5 cm to 97 cm

Mâner: 12.5 mm

Greutate: 400 gr.

Greutatea maximă a utilizatorului: 110 kg

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Etichete: Bastoane din alumniu, Bastoane ortopedice, Wimed