Catalogul Articole Ortopedice
Sfaturi Utile

Dresuri si ciorapi medicinali

ListăGrid
Produse pe pagină:
Sortare după:

Articole Ortopedice vă oferă ciorapi medicinali cu grad profilactic de compresie, ciorapi medicinali cu grad I de compresie și ciorapi medicinali cu grad II de compresie, dresuri grad I de compresie și dresuri grad II de compresie.

Aceste produse sunt disponibile pentru următoarele mărimi: S, M, L, XL.

Descrierea gradelor de compresie

Grad profilactic (sub 18 mm Hg) - profilaxia insuficienței venoase și cardiovasculare, a trombozelor și emboliilor profunde ale membrelor inferioare, pe perioada sarcinii, la persoane a căror profesii au un grad ridicat de risc, edeme, apariția de "fileuri albastre", "steluțe", "pânza de păianjen".

Grad I curativ-profilactic (18-21 mm Hg) - tratamentul și profilaxia dilatarilor varicoase a venelor de gradul I, pe perioada sarcinii, la persoane a căror profesii au un grad ridicat de risc, persoane supraponderale, simptomul de "picioare grele", edeme.

Grad II curativ (23-32 mm Hg) - tratamentul dilatărilor varicoase a venelor de gradul II și III, trombozelor și emboliilor venelor profunde ale membrelor inferioare, după tratamentul chirurgical și scleroterapie, perioada pre-și postnatală, persoane cu greutate excesivă.

Articole ortopedice, Dresuri si ciorapi medicinali

Subcategorii

Dresuri, ciorapi, medicinali