GDPR Cookie Consent by FreePrivacyPolicy
Despre Blogul ArticoleOrtopedice.ro

Despre Blogul ArticoleOrtopedice.ro

Blogul magazinului online ArticoleOrtopedice.ro vă oferă o serie de sfaturi utile pentru a alege produsele potrivite pentru nevoile dumneavoastră.

ArticoleOrtopedice.ro este un magazin online ce oferă o gamă largă de dispozitive ortopedice si dispozitive de îngrijire la domiciliu pentru persoanele cu dizabilități și pentru persoanele cu probleme locomotorii temporare sau permanente. Produsele medicale comercializate de magazinul online ArticoleOrtopedice.ro ajută în procesul de recuperare al persoanelor care au suferit accidente sau operații și contribuie la îmbunătățirea calității vieții persoanelor care necesită tratament și îngrijire la domiciliu sau în spitale pe termen scurt sau pe termen lung.

Produsele ortopedice și produsele pentru îngrijire la domiciliu sau pentru îngrijire în spitale oferite de magazinul online ArticoleOrtopedice.ro au rolul de a vă asigura și de a vă îmbunătăți mobilitatea și independența de mișcare în orice situație.

Magazinul online ArticoleOrtopedice.ro oferă o gamă variata de produse medicale:

Dispozitive de mers: bastoane ortopedice, cârje cu sprijin subaxiliar, cârje cu sprijin pe antebraț, cadre de mers.

Produse pentru creșterea mobilității: rolatoare, fotolii rulante acționate prin împingere, fotolii rulante cu antrenare manuală, fotolii rulante electrice, scutere electrice cu trei roți, scutere electrice cu patru roți, elevatoare hidraulice, elevatoare electrice, accesorii pentru creșterea mobilității.

Produse pentru îngrijire la domiciliu sau în spitale: scaune toaletă, înălțătoare WC, cadre WC, mânere pentru cadă, scaune pentru cadă, banchete pentru cadă, scaune pentru duș, paturi medicale electrice, paturi medicale mecanice, saltele pentru paturi medicale, accesorii pentru paturi medicale (laterale pentru paturi medicale, suporturi ridicare din pat), saltele antiescare active, saltele antiescare pasive, perne medicale (perne antiescare, perne pentru scaune, perne lombare, perne cervicale), fotolii lift cu un motor, fotolii lift cu două motoare.

Produse pentru procesul de recuperare: biciclete recuperare.

Produsele ortopedice și produsele pentru îngrijire la domiciliu sunt fabricate din materiale de cea mai bună calitate. Produsele medicale sunt importate din Europa. Principalii producători sunt: Herdegen (Franța), Wimed (Italia), RehaBed (Polonia). 

Produsele pot fi livrate în orice localitate din România într-un timp scurt. 

Pentru informații suplimentare legate de produse și comenzi, vă stăm la dispoziție la numerele de telefon: 0723 56 30 98 / 0771 11 22 19 între orele 09:00-20:00 de luni până sâmbătă; sau la adresa de e-mail: comenzi@articoleortopedice.ro.