GDPR Cookie Consent by FreePrivacyPolicy
Cum alegem un fotoliu lift?

Cum alegem un fotoliu lift?

Fotoliile lift sunt special create pentru persoanele în vârstă, persoanele cu probleme locomotorii, persoanele cu dizabilități. Aceste fotolii lift oferă posibilitatea acestor persoane să se așeze și să se ridice mai ușor din fotoliu, fiind acționate electric.

ArticoleOrtopedice.ro vă oferă o gamă variată de fotolii lift cu un motor și fotolii lift cu două motoare.

Care este diferența dintre un fotoliu lift cu un motor și un fotoliu lift cu două motoare? În cazul fotoliilor lift cu un motor, secțiunea care susține spatele este ajustată simultan cu secțiunea care susține picioarele. În cazul fotoliilor lift cu două motoare, partea care susține spatele este ajustată independent de partea care susține picioarele.

Modele de fotolii lift cu un motor: fotoliu lift PA AO 18 09, fotoliu lift PA AO 18 11, fotoliu lift PA AO 18 14, fotoliu lift PA AO 18 15
Informații detaliate despre fiecare fotoliu lift cu un motor găsiți aici.
 
Modele de fotolii lift cu două motoare: fotoliu lift PA AO 18 10, fotoliu lift PA AO 18 12, fotoliu lift PA AO 18 13, fotoliu lift PA AO 18 16
Informații detaliate despre fiecare fotoliu lift cu două motoare găsiți aici.
 
Ambele tipuri de fotolii lift sunt acționate prin intermediul unei telecomenzi. Pentru a ajunge în poziția dorită, mențineți butonul telecomenzii apăsat. Pozițiile fotoliilor lift sunt: fotoliu normal, secțiunea de susținere a picioarelor ușor ridicată (pentru persoanele cu circulație periferică deficitară), fotoliu întins pentru somn, ridicarea utilizatorului din fotoliu (pentru persoanele care au dificultăți când se ridică de pe un scaun normal sau dintr-un fotoliu normal).
 
ArticoleOrtopedice.ro vă oferă fotolii lift cu un motor cu funcții suplimentare.
 
Spre deosebire de celelalte fotolii lift, fotoliul lift PA AO 18 14 poate fi ajustat în înălțime. Acest model are o serie de caracteristici și accesorii speciale: are patru roți (cele din spate sunt dotate cu frâne); mânerele și suportul pentru spate se pot îndepărta pentru a permite utilizatorului să fie transferat mai ușor; are un mâner în spate; are o curea de siguranță. Toate aceste caracteristici fac acest fotoliu lift util în cazul persoanelor care trebuie să fie transferate din pat într-un fotoliu.
 
Fotoliile lift au diverse dimensiuni pentru a veni în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră. Pentru cei care doresc un fotoliu lift cu dimensiuni reduse ale șezutului, vă recomandăm fotoliul lift cu un motor PA AO 18 15 și fotoliul lift cu două motoare PA AO 18 16
Dacă doriți un fotoliu lift care poate fi mutat mai ușor, vă recomandăm fotoliul lift cu două motoare PA AO 18 13 și fotoliul lift PA AO 18 14. Ambele modele sunt dotate cu roți.

Fotoliile lift comercializate de magazinul online ArticoleOrtopedice.ro sunt importate din Franța (Herdegen) sau din Italia (Wimed). Fotoliile lift electrice au un design modern și elegant. Aceste fotolii lift sunt făcute din materiale de cea mai bună calitate. Aceste fotolii lift sunt disponibile în diverse culori pentru a se potrivi cu locuința dumneavoastră.

Fotoliile lift importate din Italia sunt disponibile în următoarele culori: bej, albastru, vișiniu, teracotă, verde. Aceste fotolii au cadrul de lemn, baza de oțel, iar materialul utilizat la exterior este microfibra.
 
Fotoliile lift importate din Franța sunt disponibile într-o gamă extrem de variată de culori și materiale: catifea (toffee, cappuccino, cireașă, verde, albastru, albastru deschis, gri), microfibră (migdală, bej, teracotă, cafeniu), imitație de piele (verde, albastru, negru)
Pentru informații suplimentare despre produse și pentru comenzi, vă rugăm să ne contactați la adresa comenzi@articoleortopedice.ro.