GDPR Cookie Consent by FreePrivacyPolicy
Scutere electrice pentru persoane cu mobilitate redusă

Scutere electrice pentru persoane cu mobilitate redusă

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră ArticoleOrtopedice.ro vă oferă o gamă variată de scutere electrice pentru creșterea mobilității.

Aceste scutere electrice sunt destinate persoanelor cu probleme locomotorii permanente sau temporare, persoanelor cu dizabilități, care au nevoie de ajutor pentru a se deplasa pe distanțe scurte, dar mai ales pe distanțe lungi. Utilizând aceste scutere electrice veți avea mai multă libertate de mișcare și veți fi mai independenți. Aceste scutere electrice pot fi utilizate atât în spații interioare, cât și în spații exterioare.
 
ArticoleOrtopedice.ro vă oferă scutere electrice cu trei roți și scutere electrice cu patru roți. Pentru a putea fi transportate mai ușor în mașină, scuterele cu trei roți PA AO 17 18 și PA AO 17 20 și scuterele cu patru roți PA AO 17 19 și PA AO 17 21 se pot dezasambla. Scuterul electric PA AO 17 09 se poate plia dintr-o singură mișcare, ceea ce îl face perfect pentru călătorii.
 
Scuterul electric pliabil PA AO 17 09 se diferențiază de celelalte scutere prin faptul că are o greutate totală de 27 kg, celalalte scutere având între 36-43 kg. Acest lucru se datorează și faptului că este echipat cu o baterie din litium, care îl face foarte ușor. 
Greutatea pe care o poate susține un scuter electric pentru persoane cu probleme locomotorii este de peste 100 kg. 
Panta pe care o poate urca un scuter electric pentru mobilitate este de 8o.

Aceste scutere electrice sunt elegante și au design modern, dar sunt create pentru a vă oferi confort si siguranță. Scaunele scuterelor oferă un real confort utilizatorului. Scuterele sunt dotate cu lumini de semnalizare și alarmă auditivă pentru mersul cu spatele. Ghidonul se poate ajusta. Frânele sunt electromagnetice. Roțile sunt din cauciuc pneumatic, așadar roțile nu se dezumflă.

Scuterele electrice au diverse accesorii, cum ar fi coș de cumpărături sau spații de depozitare pentru a transporta diverse obiecte de care aveți nevoie.

Scuterele electrice sunt importate din Italia.

Informații detaliate despre fiecare scuter electric gasiti aici.

Pentru informații suplimentare despre produse și pentru comenzi, vă rugăm să ne contactați la adresa comenzi@articoleortopedice.ro.