GDPR Cookie Consent by FreePrivacyPolicy
Scaun cu roți pentru duș PAAO0806 Articole baie

Scaun cu roți pentru duș PAAO0806

  • Producător:Herdegen
  • Cod produs: PAAO0806
  • Disponibilitate: Stoc indisponibil
  • 1.000RON

  • Fără TVA: 917,43RON
- OR -

Scaunul cu roți pentru duș PAAO0806 este un scaun confortabil ce poate fi utilizat pentru realizarea igienei zilnice corporale la domiciliu sau în spital de către persoanele în vârstă, persoanele care nu se pot așeza în cadă, care au diverse afecțiuni ale sistemului osos sau muscular.

Acest scaun cu roți pentru duș este folositor persoanelor care au capacitate de deplasare redusă și au nevoie să fie transportați până în baie și să stea așezați atunci când se spală în cabina de duș. Acest scaun pentru duș poate fi utilizat pentru transportul pacientului în spații interioare (în casă sau la spital) și este acționat prin împingere. 

Scaunul mobil pentru duș are găuri pentru a permite apei să se scurgă și să ofere confort atunci când stați așezat pe el, iar suportul pentru picioare este pliabil pentru a spori manevrabilitatea scaunului.

Scaunul pentru duș este făcut din aluminiu și nu ruginește. Roțile sunt rezistente la apă. Șuruburile sunt din oțel rezistent. Cadrul este din aluminiu și este acoperit cu vopsea epoxy albă.

Dimensiunile scaunului cu roți pentru duș PAAO0806:

Înălțimea de la scaun la sol: 54 cm

Lățimea scaunului: 46 cm

Adâncimea scaunului: 38 cm

Înălțimea totală: 88 cm

Amprenta la sol: 58 cm x 95 cm

Greutate: 7.1 kg

Greutatea maximă a utilizatorului: 100 kg

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Etichete: Scaun roti pentru dus, Articole baie, Herdegen