GDPR Cookie Consent by FreePrivacyPolicy

Fotolii lift

Articole Ortopedice vă oferă o gamă largă de fotolii lift: fotolii lift cu masaj, fotolii lift cu un motor, fotolii lift cu două motoare. Aceste fotolii lift sunt acționate prin intermediul unei telecomenzi. Fotoliile lift cu un motor ajustează secțiunea care susține spatele și secțiunea care susține picioarele simultan. În cazul fotoliilor lift cu două motoare, partea care susține spatele poate fi ajustată independent de partea care susține picioarele.

Fotoliile lift sunt special create pentru persoanele în vârstă, persoane cu dizabilități, persoane cu handicap, persoane cu probleme locomotorii. Aceste fotolii oferă posibilitatea acestor persoane să se așeze și să se ridice mai ușor din fotoliu, fiind acționate electric. 

Fotoliile lift sunt dotate cu perne ajustabile și cu suport pentru picioare, oferind un nivel ridicat de confort utilizatorului și asigurând o poziție corectă a corpului.

Fotoliile lift electrice au un design modern și elegant. Aceste fotolii lift sunt disponibile în diverse culori pentru a se potrivi cu locuința dumneavoastră.

Fotolii lift cu un motor: fotoliul lift PA AO 18 09, fotoliul lift PA AO 18 11, fotoliul lift PA AO 18 15.

Fotolii lift cu două motoare: fotoliul lift PA AO 18 10, fotoliul lift PA AO 18 12, fotoliul lift PA AO 18 13, fotoliul lift PA AO 18 16.

Vă invităm să consultați articolul de pe blog pentru a afla mai multe informații despre cum să alegeți un fotoliu lift potrivit nevoilor dumneavoastră.

Fotolii lift cu 1 motor, Fotolii lift cu 2 motoare