GDPR Cookie Consent by FreePrivacyPolicy

Paturi medicale

Paturi medicale

Articole Ortopedice oferă paturi medicale electrice și paturi medicale mecanice, în varianta simplă sau cu cadru de lemn. Acestea sunt destinate persoanelor care au nevoie de îngrijire la domiciliu pe termen lung.

Articole Ortopedice oferă și accesorii pentru paturile medicale cu cadru din metal: laterale din metal sau suporturi pentru ridicare din pat.

Opțional puteți achiziționa și saltele pentru paturile ortopedice. Din gama saltelelor pentru paturile medicale puteți alege: saltele pentru pat medical 190 cm cu husă din bumbac/techmaflex/PVC, saltele pentru pat medical 200 cm cu husă din bumbac sau saltele antiescare pasive.

Articole Ortopedice vă oferă și măsuțe pentru patul medical, în două culori: maro sau gri.

Scara pentru pat este destinată persoanelor care se așează și se ridică cu dificultate din pat.

Pentru sănătatea și confortul utilizatorilor paturilor medicale, vă recomandăm următoarele produse. Pentru pacienții imobilizați la pat este recomandat să se utilizeze o saltea antiescare pentru prevenirea apariției escarelor. Salteaua antiescare se pune peste salteaua patului medical. Pentru confortul utilizatorului este recomandat să se utilizeze o pernă medicală (pernă cervicală sau pernă somn relaxant).

Din categoria produselor pentru îngrijire la domiciliu, Articole Ortopedice vă pune la dispoziție suportul pentru susținerea zonei lombare. Acest suport poate fi utilizat pe orice fel de pat.

Vă invităm să consultați articolul de pe blog pentru a afla mai multe informații despre alegerea produselor utile persoanelor imobilizate la pat.

Paturi medicale electrice, Paturi medicale mecanice, Accesorii paturi medicale, Masuta pat medical, Saltele paturi medicale