GDPR Cookie Consent by FreePrivacyPolicy
Saltea pat medical PAAO1604 Saltele paturi medicale

Saltea pat medical PAAO1604

  • Producător:Wimed
  • Cod produs: PAAO1604
  • Disponibilitate: Stoc indisponibil
  • 950RON

  • Fără TVA: 798,32RON
- OR -

Salteaua pentru paturi medicale PAAO1604 este compatibilă cu paturile standard sau cu paturile medicale cu secțiuni ajustabile (paturi medicale electrice sau paturi medicale mecanice).

Această saltea antiescare pasivă este utilă persoanelor imobilizate la pat din cauza afecțiunilor de care suferă. Persoanele imobilizate la pat prezintă un risc crescut de apariție a escarelor. Această saltea este folositoare pentru a preveni apariția escarelor, dar și pentru cei care au escare în stadiul 1 și 2 potrivit EPUAP.

Independența și mobilitatea blocurilor au fost atent studiate pentru a oferi o reducere semnificativă a efectelor de frecare. Canalele de aerisire între blocuri ajută la reducerea efectelor de frecare printr-o ventilație îmbunătățită a saltelei pentru paturi medicale.

Această saltea antiescare pasivă cu spumă rezistentă SYST’AM are o densitate mare (40kg/m3), ceea ce asigură flexibilitatea durabilă, confortul și o atingere moale. Oferă rezistență și poate fi folosită timp îndelungat.

Colțurile rotunjite ale saltelei asigură o instalare mai ușoară în suportul bazei pentru saltea.

Așternutul nu alunecă.

Cearceaf din polifilm 

Filmul poliuretan respiră și este hipoalergic pentru a crește prevenirea și protecția împotriva efectelor de frecare. Capacitatea de întindere este de 800% înainte de a se rupe.

Spre deosebire de PVC, acest material este extrem de puternic și oferă o rezistență mare la uzură și rupere (ultraviolete, urina, produse de curățenie) fără riscul de a se înăspri pe termen lung. 

Polifilmul este total impermeabil la lichide și ajută la reducerea efectului de uzură ca rezultat al aerisirii. 

Detaliile tehnice ale saltelei pentru pat medical PAAO1604:

Înălțime: 14 cm

Dimensiuni: 90 cm x 200 cm

Greutatea maximă a utilizatorului: 130 kg

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Etichete: Saltele paturi medicale, Wimed