GDPR Cookie Consent by FreePrivacyPolicy

Mobilitate

Pentru a vă asigura mobilitatea Articole Ortopedice vine în sprijinul dumneavoastră oferindu-vă rolatoare, fotolii rulante, scutere electrice și accesorii pentru creșterea mobilității.
Din gama rolatoarelor, în funcție de nevoile dumneavoastră, vă puteți alege fie un rolator cu două roți, fie un rolator ușor cu două roți, fie un rolator cu patru roți, fie un rolator ușor cu patru roți, fie un rolator cu două funcții. Rolatoarele sunt destinate persoanelor care nu au suficientă forță în mâini pentru a ridica un cadru de mers și pentru care este mai ușor să împingă un dispozitiv de mers atunci când se deplasează. Rolatoarele sunt dotate cu frâne și cu un scaun pentru odihnă, pentru a asigura singuranța și confortul utilizatorului atunci când acesta dorește să se odihnească.
Fotoliile rulante sunt standard. Acestea oferă independență și libertate de mișcare persoanelor imobilizate temporar sau permanent. Articole Ortopedice vă pune la dispoziție fotolii rulante cu antrenare manuală pentru exterior și fotolii rulante pentru interior, acționate prin împingere. De asemenea, Articole Ortopedice vă oferă și fotolii rulant electrice.
Din gama scuterelor electrice vă punem la dispoziție mai multe modele de scutere electrice de mobilitate (scutere electrice cu trei roți și scutere electrice cu patru roți), ce pot fi folosite atât în spații interioare, cât și în spații exterioare.
Articole Ortopedice vă oferă două tipuri de elevatoare: elevatoare hidraulice și elevatoare electrice. Acestea sunt potrivite pentru utilizarea la domiciliu sau în spitale. Acesta sunt destinate ridicării și mutării pacienților cu ușurință, inclusiv persoane supraponderale, din pat, fotoliu rulant sau chiar direct de pe podea.
Articole Ortopedice vă oferă accesorii special create pentru a spori mobilitatea persoanelor cu probleme locomotorii: dispozitive pentru prinderea obiectelor, încălțătorul de pantofi, dispozitivul pentru îmbrăcarea ciorapilor, dispozitivul pentru îmbrăcarea dresurilor. 
Mingea pentru recuperare este utilă pentru persoanele care fac exerciții pentru recăpătarea mobilității mâinilor, coordonarea degetelor, întărirea mușchilor, stimularea circulației sângelui la nivelul mâinilor.
Scara pentu pat reprezintă un real ajutor pentru persoanele care se așează și se ridică cu dificultate din pat. Aceasta poate fi folosită și pentru a face exerciții de recuperare.
Produsele oferite de Articole Ortopedice sunt confecționate din materiale de cea mai bună calitate.
Mobilitate, Rolatoare, Fotolii rulante manuale, Fotolii rulante electrice, Scutere electrice mobilitate, Elevatoare, Accesorii crestere mobilitate