Catalogul Articole Ortopedice
Sfaturi Utile

Fotolii rulante manuale

ListăGrid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Fotolii rulante manuale

Articole Ortopedice vă oferă mai multe tipuri de fotolii rulante: fotolii rulante cu antrenare manuală pentru exterior, fotolii rulante pentru interior acționate prin împingere.

Aceste fotolii rulante oferă independență și libertate de mișcare persoanelor imobilizate temporar sau permanent. Fotoliile rulante sunt ușor de manevrat și sunt foarte confortabile. Aceste fotolii rulante pot susține persoane care au o greutate de până la 120 kg.

Pe fotoliile rulante cu antrenare manuală și pe fotoliile rulante actionațe prin împingere se poate monta un propulsor. Propulsorul vine în sprijinul însoțitorului pentru a îi fi mai ușor să împingă fotoliul rulant sau să urce suprafețe în pantă.

Articole Ortopedice vă oferă o gamă variată de perne medicale, care pot fi folosite împreuna cu un fotoliu rulant cu antrenare manuală sau cu un fotoliu rulant pentru interior. Aceste perne oferă un confort ridicat persoanelor care au mobilitate redusă. 

Pentru a preveni diverse afecțiuni ce apar în cazul persoanelor care folosesc un fotoliu rulant, Articole Ortopedice vă pune la dispoziție: perna antiescare dreptunghiulară, perna antiescare rotundă, colacul antihemoroizi și antiescare, perna coccis, perna înclinată pentru fotoliu rulant, perna lombară.

Articole Ortopedice vă oferă scaune WC cu roți. Aceste scaune WC sunt o combinație între un scaun toaletă și un fotoliu rulant de interior, acționat prin impingere. Aceste scaune WC cu roți sunt destinate persoanelor care au capacitate de deplasare redusă și au nevoie de o toaletă în cameră.

Articole Ortopedice vă oferă fotolii rulante pentru apă, destinate persoanelor cu mobilitate redusă. Aceste fotolii rulante pot fi utilizate pentru timpul liber, pentru recreere, dar și în procesul de recuperare pentru tratamente în apă.

Articole ortopedice, Fotolii rulante manuale

100 din 100 bazat pe 11 comentarii
Fotolii rulante manuale, Mobilitate