Catalogul Articole Ortopedice
Sfaturi Utile

Ultimele

Rss
Autor: gsfetcu Publicat în: Produse Vizualizări: 308 Comentariu: 0

ArticoleOrtopedice.ro vă oferă o gamă variată de soluții de mobilitate pentru persoanele imobilizate temporar sau permanent: fotolii rulante manuale (fotolii rulante cu antrenare manuală și fotolii rulante de transport), propulsoare pentru fotolii rulante acționate manual, fotolii rulante electrice, scutere electrice.

Produsele prezentate în acest articol sunt destinate persoanelor cu probleme locomotorii permanente sau temporare, persoanelor cu dizabilități, care au nevoie de ajutor pentru a se deplasa în spații interioare sau în spații exterioare, pe distanțe scurte sau pe distanțe lungi. Utilizând aceste produse veți avea mai multă libertate de mișcare și veți fi mai independenți. 

Citește mai mult
Autor: gsfetcu Publicat în: Produse Vizualizări: 1347 Comentariu: 0

ArticoleOrtopedice.ro vă oferă o gamă completă de produse pentru îngrijirea la domiciliu a persoanelor imobilizate la pat temporar sau permanent. În acest articol veți găsi caracteristicile prin care se diferențiază fiecare produs pentru a identifica mai ușor produsele care vă sunt necesare și care se potrivesc situației dumneavoastră.

Citește mai mult
Autor: gsfetcu Publicat în: Produse Vizualizări: 334 Comentariu: 0

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră ArticoleOrtopedice.ro vă oferă o gamă variată de scutere electrice pentru creșterea mobilității.

Aceste scutere electrice sunt destinate persoanelor cu probleme locomotorii permanente sau temporare, persoanelor cu dizabilități, care au nevoie de ajutor pentru a se deplasa pe distanțe scurte, dar mai ales pe distanțe lungi. Utilizând aceste scutere electrice veți avea mai multă libertate de mișcare și veți fi mai independenți. Aceste scutere electrice pot fi utilizate atât în spații interioare, cât și în spații exterioare.

Citește mai mult
Autor: gsfetcu Publicat în: Informații generale Vizualizări: 285 Comentariu: 0

Blogul magazinului online ArticoleOrtopedice.ro vă oferă o serie de sfaturi utile pentru a alege produsele potrivite pentru nevoile dumneavoastră.

Citește mai mult
Autor: gsfetcu Publicat în: Produse Vizualizări: 449 Comentariu: 0

Fotoliile lift sunt special create pentru persoanele în vârstă, persoanele cu probleme locomotorii, persoanele cu dizabilități. Aceste fotolii lift oferă posibilitatea acestor persoane să se așeze și să se ridice mai ușor din fotoliu, fiind acționate electric.

ArticoleOrtopedice.ro vă oferă o gamă variată de fotolii lift cu un motor și fotolii lift cu două motoare.

Citește mai mult