Catalogul Articole Ortopedice
Sfaturi Utile

Recuperare

ListăGrid
Produse pe pagină:
Sortare după:

Pentru procesul de recuperare, Articole Ortopedice vă oferă bicicleta de recuperare, destinată persoanelor care au nevoie să facă exerciții pentru a își îmbunătăți circulația sângelui, coordonarea membrelor inferioare și a membrelor superioare, dar și pentru a crește forța musculară a acestora. Această bicicletă medicală este accesibilă și poate fi utilizată pentru a face exerciții la domiciliu. De asemenea, bicicleta pentru recuperare poate fi folosită și în cabinetele de kinetoterapie.

Mingea pentru recuperare este utilă pentru persoanele care fac exerciții pentru recăpătarea mobilității mâinilor, coordonarea degetelor, întărirea mușchilor, stimularea circulației sângelui la nivelul mâinilor.

Scara pentu pat reprezintă un real ajutor pentru persoanele care se așează și se ridică cu dificultate din pat. Aceasta poate fi folosită și pentru a face exerciții de recuperare.

Pentru persoanele care au nevoie de terapie în apă în procesul de recuperare, dar și pentru persoanele care au mobilitate redusă și doresc să meargă la plajă sau la piscină, Articole Ortopedice vă oferă fotoliile rulante pentru apă. Aceste fotolii rulante sunt special create pentru a se deplasa pe nisip și pentru a pătrunde în apă. Materialele din care sunt confecționate permit plutirea fotoliilor rulante pe apă.  

Articole ortopedice, Recuperare

100 din 100 bazat pe 4 comentarii

Subcategorii

Recuperare