GDPR Cookie Consent by FreePrivacyPolicy

Îngrijire domiciliu

Pentru îngrijirea la domiciliu Articole Ortopedice oferă o gamă largă de produse, cum ar fi: articole baie (scaune WC, înălțătoare WC, cadre WC, bideuri WC, scaune pentru duș, banchete pentru cadă, mânere pentru cadă), dar și paturi medicale, saltele antiescare, perne medicale, fotolii lift. Aceste produse fac viața mai ușoară persoanelor care au nevoie de îngrijiri medicale și care au capacitate de deplasare redusă temporar sau permanent. 

Pentru persoanele care nu se pot deplasa la toaletă din cauza problemelor locomotorii, vă oferim scaunele toaletă multifuncționale (care pot fi utilizate ca scaun WC, înălțător WC, cadru de siguranță pentru toaletă și scaun pentru duș) și scaune toaletă cu roți.

Pentru persoanele care nu se pot așeza și ridica fără sprijin de pe toaletă, oferim cadrele WC, care vă asigură o stabilitate mai bună, dar și înălțătoarele WC de 11 cm din plastic cu două tipuri de sisteme de prindere (cu pernuțe de cauciuc anti-alunecare sau cu clame) și înălțătoarele WC de 10 cm și 14 cm.

Printre articolele pentru baie se numără scaunele pentru cadă sau duș și banchetele pentru cadă destinate persoanelor care nu se pot așeza în cadă. Aceste produse sunt de real ajutor atunci când doriți să realizați igiena zilnică corporală. Un alt produs din gama articolelor de baie este mânerul pentru cadă care vă este de folos atunci când aveți nevoie de un punct de sprijin pentru a intra și pentru a ieși din cadă.

Din gama paturilor medicale, vă oferim paturi medicale electrice, paturi medicale mecanice în varianta simplă sau cu cadru de lemn. Opțional, paturile medicale pot fi achiziționate împreună cu accesorii: laterale pentru paturi medicale, suporturi de ridicare din pat. Pentru paturile medicale puteți achiziționa saltele cu husă impermeabilă (190 cm), saltele cu husă din bumbac (200 cm) sau saltele antiescare pasive. De asemenea, vă oferim și măsuțe pentru paturi medicale în două culori (fie maro, fie gri), și scara pentru pat pentru persoanele care se așează și se ridică din pat cu dificultate.

Articole Ortopedice vă oferă o gamă largă de perne medicale: perne antiescare, colaci antiescare, colaci antihemoroizi, perne coccis, perne înclinate pentru fotoliu rulant, perne lombare, suporturi lombare, perne cervicale, perne somn relaxant, perne înclinate pentru picioare, perne cilindru.

Magazinul Articole Ortopedice vă oferă saltele antiescare active și saltele antiescare pasive, ce previn aparția escarelor. Saltelele antiescare sunt destinate persoanelor imobilizate la pat temporar sau permanent, la domiciliu sau în spital. Articole Ortopedice vă oferă inclusiv saltele antiescare pentru persoanele care au o greutate de până la 120 kg. 

Fotoliile lift sunt special create pentru persoanele care se așează și se ridică cu dificultate. Articole Ortopedice vă oferă numeroase modele de fotolii lift: fotolii lift cu masaj, fotolii lift cu un motor și fotolii lift cu două motoare.

Ingrijire domiciliu, Scaune toaleta, Scaune WC, Inaltatoare WC, Cadre WC, Articole baie, Maner cada, Scaune cada, Banchete cada, Paturi medicale electrice, Paturi medicale mecanice, Accesorii paturi medicale, Saltele paturi medicale, Saltele antiescare, Perne medicale, Fotolii lift cu 1 motor, Fotolii lift cu 2 motoare